Legea

30.08.2010 Atenţie! Umor de 2010!

Mai jos, detalii despre “excursia” în Bucureşti şi un mic rant.

Ok, a fost nub meeting vineri (ment, Mazu, on1x1, Gmaxx, Racun + Wanna) iar sâmbătă ni s-a alăturat şi Gogu Kaizer. Vineri am borât pe lângă Baricade şi sâmbătă a fost mai relaxant în Pirahna. Am încercat să facem sâmbătă un Zâmbilici meetinq, dar n-a venit nimeni (decât Gogu, cu care vroiam să beau o bere de vreo doi ani), oricum, a fost pizdeţ. Data viitoare poate mai văd feţe noi!

Acum, în legătură cu lipsa de comicuri, îmi bag pula în mă-sa lu’ pepsiMIN şi a lu’ mulatii. N-am putut face comicuri în weekend (pentru că, Bucureşti) şi i-am rugat să facă ei. Cel dintâi mi-a dat-o la muie şi cel din urmă avea nevoie de idei. Mă fut în faţa voastră de martalogi. Acum, asta mă duce la următorul subiect; Zilele astea voi face un foarte posibil eşec de recrutare de colaboratori pentru comicuri. Sunt convins ca voi primi maxim 3 mailuri dintre care 2 vor puţii şi al treilea îl voi recruta, doar ca să văd că face două comicuri şi se mută în ţările calde. Adică-n mă-sa. Pe scurt, viitorule colaborator Zâmbilici: “DĂ-TE-N MĂ-TA!” şi pentru ceilalţi doi: “Mai bine vă alegeam pe voi!”. Dacă vrea careva să trimită ceva mailuri din timp, adresa menopauza@zambilici.ro vă stă la dispoziţie. Sincer, mi se rupe în ce faceţi comicuri, mi se rupe de umorul vostru, toate acestea vor evolua în timp (ex: înainte şi după). Ideea e să fie cineva care mai ajută la creşterea Zâmbilici pe meleagurile pe care era o dată. Beneficiile vor veni în timp, însă am nevoie de oameni solizi, dedicaţi să răbdători. Promit că nu voi mai abandona Zâmbilici decât în cazuri excepţionale, iar dacă trec zile fără comicuri, nu înseamnă ca a murit site-ul, înseamnă doar că personal, nu pot face comicuri din motive obiective şi că aveţi nevoie de puţintică răbdare, ca atunci când futeţi o labă înainte de culcare şi sunteţi prea obosiţi să vă terminaţi. Dar tot nu vă daţi bătuţi.

Săptămâna asta voi prelua rezultatele chestionarului pe care tot vă stresez să-l faceţi de ceva săptămâni încoace. Până acum eşantionul a ajuns la aproape 200 de persoane. Pentru cei care nu au ajuns să-l facă, sunt 10 întrebări banale, care m-ar face să-nţeleg profilul vizitatorului Zâmbilici şi îl puteţi accesa aici

Discuţii


Treubie să fii autentificat pentru a putea comenta.