Legiunea Franţuză

26.09.2012

Aşă zicea filmul lu Van Damme:

I suggest you keep one last bullet in your pockets, not for your enemy, but for yourselves.

Iar acum, oft.
Există un blogger de duzină printre cei care au cont pe Zambilici şi se plânge că am dat mail când am lansat site-ul, spunând că am făcut de fapt spam. Evident, s-a tras pe cur când i-am explicat că de fapt chiar avea cont pe site şi na, de aia a primit mail (probabil singurul mail pe care l-aţi primit de la site). Recomandarea mea e să ne băgăm toţi pula în puţină gheaţă (pe o pungă de mazăre din frigider, pe nişte vinete congelat pentru la iarnă etc.) şi apoi să o futem pe mă-sa din următoarele motive:

 1. O futem până moare – dar o futem şi după. Ne obişnuim din timp cu acel feeling de rece.
 2. Ne terminăm în ea cu cristale spermatice şi îi sfâşiem pizda până-n cur, astfel facem un tunel. Pentru că ăsta e singurul scop pentru care există acea femeie, să fie un tunel de trecere pentru pula de mare viteză.
 3. Îi oferim climă vaginală pe timp de toamnă. Astfel, când va face febră, continuăm să o tratăm precum un coş de gunoi reciclabil şi ne incălzim (pentru că avem pula rece), şi îi folosim mucii pe post de lubrefiant – sucul pizdii evident va fi mai degrabă un polei uterin decât lubrefiant natural.
 4. Îi facem pizda aşa rece, ca Superman să o considere Fortăreaţa Solitudinii şi să intre în ea doar ca să se vadă împotmolit în acelaşi loc în care Manowar (că despre el e vorba) a putrezit nouă luni de zile mâncând câcatul lu’ mă-sa, inhala fumul si bea alcoolul pe care mă-sa şi-l înfingea în rozetă.
 5. Facem din mă-sa un al treilea pol, unde pinguinii şi urşii polari vor coabita. Mă rog, coabita în sensul că se vor hrăni din carnea ei plină de icter şi mucegai după care şi-o vor trage şi vor crea un hibrid între pinguini şi urşi polari care va ajunge pe masa de Crăciun a lui Manowar şi o va savura ştiind (cu bună credinţă) că făptura pe care o mănâncă, există datorită violului intens la care a fost supusă mă-sa decenii la rândul.

Manowar, să te văd prăjit la chimioterapie, cu venele închegate şi braţele amputate, să trebuiască să lingi puli de îngeri că să poţi visa la o viaţă măcar ca a lu’ Neşu pre-recuperare. Şi atunci când te ţii de ultima fărâmitură de raţiune, să-ţi coase un doctor curul şi să explodeze câcatul în tină de lasă femei sterile pe o rază de 300 de kilometri.

Discuţii

4 comentarii

 1. Sixpounder
  Sixpounder în data de 26.09.2012 la ora 13:17 a scris: Profil

  Nu merge butonul “me gusta” sau mi se pare mie?

  Rãspunde
 2. Sixpounder
  Sixpounder în data de 26.09.2012 la ora 19:56 a scris: Profil

  Numai legiunea frantuza dar restul comicurilor nu apar .

  Rãspunde

Treubie să fii autentificat pentru a putea comenta.