Premium

Comicuri multi-lingvistice şi regionalizate

Acum vei putea să citeşti comicurile preferate în mai multe limbi precum Moldovenească, Jidana Veche, Ţigănească sau Dacă. De asemenea, vei putea să citeşti textele în funcţie de regiuni, astfel că pentru ardeleni sunt folosite multe pauze şi “no”-uri, pentru olteni este folosit excesiv perfectul simplu, pentru moldoveni se folosesc cuvinte de politeţe precum “dânsa” când e vorba de o vacă şi pentru mitici, fraze precum “chiar aşea” şi orice substantiv propriu va fi Dumitru.

 

Variante cenzurate pentru acele momente

Ai navigat vreodată pe un site şi ai încercat să-l ascunzi repede cu minimize pentru că cineva venea înspre monitorul tău, doar că prima oara ai încercat să îţi ascunzi erecţia/degetul mirositor? Şi butonul minimize e cu un centimetru şi puţin mai la stânga şi nu ai vrut să închizi fereastra că aveai tab deschis şi cu un articol interesant şi pula mea, ideea e că s-a văzut că te uitai la un colaj al scenelor sexuale din Games of Thrones. Unde vroiam să ajung e că dacă eşti user premium, poţi apăsa tasta X şi tot ce e murdar va fi ascuns. Partea bună e că până nu apeşi din nou pe X, tot cenzurat va rămâne şi să fim serioşi, X-ul e prin stânga tastaturii, deasupra lu’ ALT şi îl apeşi cu mâna stângă cât timp mâna dreaptă o bagi în cur.

 

Anti-lupi

După ce am văzut filmul ăla de câcat, The Grey, am considerat că lupii sunt nişte animale împuţite rău de tot. Serios, dacă as rămâne singur cu un lup, aş continua scena aia de la final când Liam Neeson se pune să se bată cu alfa-lupup (← spoiler). Cei cu cont premium vor putea sta liniştiţi, pentru că pe fundalul site-ului rulează un sunet imperceptabil urechii umane care sperie lupii sălbatici şi îi ţine departe. Serios, căutaţi un lup sălbatic (nu câcate domesticite) care are poftă de sânge de avort şi deschideţi site-ul. Să vedeţi ce mişto va fi.

 

Acces la comic-uri din viitor

Vă vom pune de asemenea la dispoziţie şi următoarele (până) la trei comicuri care urmează să apară. Aşa că dacă doriţi să vedeţi ce comicuri vor fi în următoarele două zile probabil, cele (până) la două comicuri vor fi în lista de comicuri. Asta înseamnă că dacă sunteţi plecat un weekend, nu trebuie să vă puneţi să căutaţi ce comicuri au apărut în ultimele două zile. De cele mai multe ori, veţi avea acces la acel un comic înainte tuturor pe care îl veţi putea savura şi chicotii la el. Atenţie însă, acel un singur comic pe care toţi clienţii premium îl vor avea în avans este strict pentru clienţii premium. Deşi probabil un comic pe lună în avans poate părea puţin, în comparaţie cu orice alt site de comicuri, acel comic pe care îl veţi primi în avans o dată la şase luni pe an este mai mult decât nimic!

 

În caz că nu v-aţi prins de poantă…

Vă oferim un buton special care vă explică care este gluma. Suntem conştienţi că majoritatea comicurilor sunt de gust prost – căcatul de exemplu, are un gust prost – de aceea înclinăm să explicăm ceea ce vroiam să spunem. Mai bine un “Aaaaa” lung decât un mouse aruncat în monitor, acesta este unul din multele noastre motto-uri (primul chiar). Al cincelea motto al nostru este “Mică-mică, dar vioaie” (pentru că vioaie are cinci vocale în caz că nu v-aţi prins). Primul motto este cel de mai sus pentru că are “Aaaaa”, care alfabetic e înainte tuturor cuvintelor cunoscute de noi, în afară de “Aaaaaa”. Motto-ul numărul 4 nu există, pentru că nici Winamp n-a avut versiunea 4, deci cui îi pasă. Iar motto-urile #2 şi #3 sunt scrise în manifestul lui Anders Breivik, deci le ştie toată lumea şi nu are rost să le spunem. Sigur ştiţi la ce ne referim.

Plată în RON


Plată în BRCN


Plată în FTŞ


Pentru fiecare dintre modalităţile de plată alese de mai sus, cantitatea necesară pentru a devenit membru premium este de:

50

Devino membru premium!

Prietenii Zambilici.ro
Partners